Μια σταγόνα σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, για σένα φίλε αναγνώστη που παραθερίζεις ακόμη ή για σένα που δεν πήγες πουθενά ή ακόμη ακόμη και για σένα που γύρισες στην υπηρεσία και κάθεσαι και τα ξύνεις, διότι ουδείς μονιμότερος του μονίμου.

Μια φορά κι έναν καιρό, στο σύγχρονο ελληνικό κράτος κάπου στα 1830, μαζεύτηκαν οι θεοί εγγλέζοι και αμερικανοί και άρχισαν να πειραματίζονται στην κατασκευή ρομπότ, το οποίο θα προφύλασσε την Ελλάδα από τους Έλληνες. Οι αποτυχίες ήταν πολλές, αλλά κάποια στιγμή οι θεοί ανακάτεψαν Παπανδρέου με Μινέικο και άρχισε να δένει το πράμα.

Οι θεοί Eγγλέζοι αποχώρησαν και την θέση τους πήραν οι Ουβραίοι Ισραηλίτες και το θαύμα έγινε. Κατασκεύασαν τον ΤΑΛΩ. Ένα ρομπότ που έμοιαζε με δυνατό άνδρα με μουστάκι και έκανε τον γύρο της Ελλάδας τρεις φορές την ημέρα, μερικές φορές με ποδήλατο, και όπου έβλεπε τους κακούς Έλληνες να σηκώνουν κεφάλι, έστελνε κατευθείαν ραπόρτο στους θεούς, μιας και ήταν ον λάιν, και τους ζεμάταγε. Στις φλέβες αυτού του σπάνιου είδους ρομπότ, δεν κυκλοφορούσε Ιχώρ, αλλά Ωχρά Σπειροχαίτη που την κληρονόμησε από τα προηγούμενα μοδέλα. Είχε και μια χρυσή βίδα στο αφαλό η οποία συγκρατούσε το πισινό.Είχε και ένα προβληματάκι στο λογισμικό για την σκέψη, "I'm thinking….. please wait…",και έτσι του έστελναν έτοιμες τις εντολές. Αλλά για να λάβει γρήγορα τις εντολές, οι θεοί αναγκάστηκαν να κατασκευάσουν τα Ταλάκια 1 και 2.












Τα Ταλάκια δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο ή το περίτεχνο όπως ο Τάλως, δεν κυκλοφορούσε τίποτα στις φλέβες τους και έφερναν γύρο από τον Τάλω σαν δορυφόροι ή σαν σκατόμυγες, μπορείς να πεις, γύρο από το σκατό. Είχαν όμως ακόρεστη όρεξη. Έτρωγαν τον αγλέουρα και δεν χόρταιναν. Το Ταλάκι 1 έτρωγε τον παραγόμενο πλούτο και όχι μόνο και το Ταλάκι 2 τρεφόταν αποκλειστικά με συντάξεις, ασφάλειες, ένσημα και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Οι θεοί κατασκεύασαν και ένα άλλο Ταλάκι 3, την Ταλομπιρμπίλω, αλλά κάτι δεν τους πήγε καλά και θέλουν να το αποσύρουν σε κάποια χωματερή ή νομαρχία.

Και έτσι που λες αγαπητέ αναγνώστη έχουν τα πράγματα.

Οι Έλληνες με τον φόβο του ΤΑΛΟΥ να πλανάται πάνω από τα κεφάλια τους, έχασαν και την πρωτιά που είχαν ως ο πλέον σεξουλιάρικος λαός. Στην πρώτη θέση τώρα βρίσκονται οι Ινδιάνοι στην δεύτερη οι Εβραίοι και στην τρίτη οι Πόντιοι.

Και για να μην ψάχνει ο Τάλως να με βρει και να με κάψει να αυτοσυστηθώ: Τζερόνυμο Κοέν Φουντουκίδης

Πρωθυπουργέ των δολοφόνων των Παλαιστινίων καλώς ήρθες στην γιορτή του Γιωργάκη στην Αθήνα.

Welcome to athens

Νετανιάχου καλώς όρισες. Καλώς ήρθες στο σπίτι σου, καλώς ήρθες στην Ελλάδα.

Welcome to greece

Και για να μην νιώθεις σαν ψάρι έξω από το νερό, ή σαν δολοφόνος μακριά από το άλλοθι, πήρα θάρρος να κλέψω από το κομοδίνο σου μερικές από τις αγαπημένες σου φωτογραφίες για να τις βλέπεις μόλις ανοίγεις τα μάτια σου πριν πάρεις το πρωινό σου.




οι παρακάτω φωτογραφίες είναι αυστηρώς ακατάλληλες για όσους θεωρούν ότι τέτοιου είδους επισκέψεις έχουν τυπικό χαρακτήρα










Επιτέλους!!!

Δεκαπενταύγουστος. Θα ξαποστάσω. Θα ξαποστάσουν και τα μάτια μου από τη συνεχή καρτερία ενός πολυπόθητου μεροκάματου.

Θα ξαποστάσω από την αναγκαστική απραξία που επέβαλε ο Γ. Παπανδρέου ο Β΄ους.

Κάπως έτσι θα ένιωσε και το ΕΛΛΗ ακουμπισμένο στον πάτο της θάλασσας.