Δεν μου λες κ. Λοβέρδε, ποιος είσαι εσύ που θα αποφασίσεις για τις συγχωνεύσεις των νοσοκομείων; Ποιος είσαι εσύ που θα αποφασίσεις για το ποια νοσοκομεία θα λειτουργούν και ποια όχι; Ποιος είσαι εσύ που θα αποφασίσεις να κλείσεις τα κέντρα υγείας, και να αναγκάσεις τα τελευταία γερόντια που έμειναν στα χωριά, να «μεταναστεύουν» προκειμένου να τους παραχθούν ιατρικές περιθάλψεις; Αυτό είναι το ευχαριστώ σας  σε όσους είπαν όχι στην «αποκέντρωση» του Αντρίκου, και κρατούν με νύχια και με δόντια ζωντανή την εξαθλιωμένη ύπαιθρο; Ποιος είσαι εσύ ρε Λοβέρδε που θα πεις ότι τα νοσοκομεία υπολειτουργούν; Και ποιος ευθύνεται γι αυτό; Ξέρεις ρε αναμορφωτή και στυλοβάτη της υγείας, ότι στο
υπάρχον σύστημα, κάποιος καρκινοπαθείς, πρέπει να περιμένει πολύ για να τον πάρει η σειρά να χειρουργηθεί, εάν δεν έχει να τα χώσει; Και συ θέλεις αυτήν την παραμονή να την συγχωνεύσεις και να την παρατείνεις; Ξέρεις στυλοβάτη μου, ότι αυτός ο καρκινοπαθείς θα χρειαστεί να κάνει 8 χημειοθεραπείες  κάθε 21 ημέρες; Ούτε 19, ούτε 22. ακριβώς εικοσιμία  (21) μέρες. Και ξέρεις τι είναι Λοβέρδε, να είναι από τα χαράματα να περιμένει, να τελειώνουν τα φάρμακα, και να του λένε έλα σε δέκα μέρες; Ξέρεις τι είναι να αγοράζεις μόνος σου τα φάρμακα, και να τα κουβαλάς με το ψυγειάκι, σαν να κουβαλάς την τελευταία ανάσα στον πλανήτη; Ξέρεις τι είναι κάθε 21 μέρες να τραβάς τον γολγοθά, για να σου υπογράψει η γαμιόλα δημόσιος υπάλληλος τα φάρμακα; Να σε εξευτελίζει γιατί έτσι την βρίσκει η καριόλα. Να τηλεφωνείς στο υπουργείο, να της λένε ότι όλα είναι εντάξει, και της γαμιόλας να μην της αρέσει ο γραφικός χαρακτήρας του γιατρού; Ξέρεις πως είναι; Ξέρεις τι είναι κάθε φορά να κάνεις 850 χιλιόμετρα για να πάρεις τις υπογραφές; Και συ, θέλεις να τα συγχωνεύσεις, διότι  έτσι συμφέρει τον ιδιώτη που θα τα πάρει.
Κύριε Λοβέρδε, ψηλά την χτίζεται την φωλιά, και θα λυγίσει ο κλώνος. Και τότε κάποιος θα σας γραπώσει όλους, απαλά, και θα σας χώσει την πράσινη «ανάπτυξη» γιατί θα έχουμε γίνει σαν τον Hulk.

date 26/3/11

5 σχόλια to “συγχωνεύστε με”

  1. Unknown
    26 Μαρτίου 2011 στις 2:38 μ.μ.

    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Η ,νονα μου, δυστυχως, υπηρξε απο τις γυναικες της φυλης που συνεχιζαν την παραδοση της 'αρας' καταρας.
    Μεταξυ πολλων αλλων ηταν και η
    'να σε παραχωσω να μη σωσεις' φανταζομαι πως μαζι με πολλα αλλα που πρεπει να κανουμε ειναι ν' αναφωνησουμε ολοι μαζι.
    -Να σας παραχωσουμε, να μη σας ξαναδουμε'

  1. Iptamenos Ollandos
    27 Μαρτίου 2011 στις 10:53 μ.μ.

    Δυστυχώς στα αγγλικά αλλά ακόμα και η εικόνα μιλάει από μόνη της...
    http://www.youtube.com/watch?v=EMj369ISJSc

  1. tiktos
    28 Μαρτίου 2011 στις 6:57 π.μ.

    tasoula
    έχουν κάνει την υγεία και την παιδεί, κάτι σαν τον αγ. παντελεήμνα

    ιπτάμενε
    αδερφέ, δυστυχώς δεν φτάνουν τα λεφτά που έφαγαν από τον ιδρώτα άλλων

  1. μιά φορά κι ἕναν τρελλό...
    28 Μαρτίου 2011 στις 12:59 μ.μ.

    ποιός είναι ο Λοβέρδος; και ο κάθε Λοβέρδος;
    μα φυσικά ο εκλεγμένος μας άρχοντας,
    με εξουσία όχι μόνο να μας συγχωνεύσει, αλλά και να μας "συγχωρέσει" (είδες ρε παιδί μου τι σου είναι οι δημοκρατίες τη σήμερον ημέρα;)

  1. tiktos
    28 Μαρτίου 2011 στις 9:15 μ.μ.

    μαμούφι
    "ο ηγεμόνας,είναι ανεξέλεγκτος και υπεράνω των νόμων,και ότι γι αυτούς δεν ισχύει ο νόμος διότι ο νόμος είναι οι ίδιοι.Και ότι ο εξουσιαστής είναι ανάλογως του θεού απέναντι στους ανθρώπους"

    Αφού, στην δημοκρατία μας οι αποφάσεις παίρνονται από τους αντιπροσώπους του θεού, εμάς τι λόγος μας πέφτει;