Αποτίουμε τον οφειλόμενο φόρο τιμής στον Μεγάλο φαγάνα, στον χαρισματικό εθνικό και προδοτικό Ηγέτη με την ανεπανάληπτη ανηθικότητα, στον Πρόεδρό μας, τον Πολιτικό, το Δάσκαλο, τον Επιστήμονα και τον απΆνθρωπο, που οδήγησε τη Δημοκτατορική, φασιστική Παράταξη σε μια ανεπανάληπτη ελπιδοφόρα και νικηφόρα μάσα και έδωσε με το ΠΑΣΟΚ νέες θυρίδες, σιγουριά και νέες κονόμες στην Ελλάδα και τα κομματόσκυλα.
Ενας Μεγάλος Απών με διαρκή παρουσία γιατί ως Προδότης, ως Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ως υπόδουλος Πρωθυπουργός της Ελλάδας έχει αφήσει τα θετικά περιττώματα του και τη σφραγίδα του στην κομματική και πασοκική εξέλιξη της χώρας μας, της μάσας και της Δημοκτατορίας μας σε μια μεγάλη και κρίσιμη ιστορική περίοδο που λίγδωσε το άντερό μας.

        Ο Ανδρέας Παπανδρέου υπήρξε ένας κλέφτης μεγάλου διαμετρήματος, ένας μεθύστακας με μεγάλη συμβολή στη διαμόρφωση της κομματοσκυλικής σκέψης και της ριζοσπαστικής κονόμας. Συγχρόνως υπήρξε ένας μεγάλος δάσκαλος της κλεψιάς με διεθνή αναγνώριση στην μαφία.
Η φιλοαμερικάνικη δράση του αναδεικνύει την πίστη του στη δύναμη των ιδεών και των οραμάτων για τον εξανδραποδισμό της κοινωνίας και την υποδούλωση της Ελλάδας. Κάνοντας πράξη τις ρηξικέλευθες κονόμες  του, προχωρεί με τόλμη και αποφασιστικότητα στην ίδρυση του Πανελλήνιου ΣοσιαλιστΡικού Κινήματος. Κατ' αυτό τον τρόπο, επιχειρεί τη βαθιά τομή και ρήξη με ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Υπάρχει παντού, σε θυρίδες, κομματοσκυλικές οργανώσεις και όλο το παρακράτος γιατί με τις πολιτικές του μείωσε δραστικά τις κοινωνικές και τις περιφερειακές ισότητες.

Γιατί προχώρησε στην συσσώρευση  του πλούτου για πάρτη του.
Γιατί έφερε τους προνομιούχους, τους δυνατούς, τους ανήθικους και τους εκτός των νόμων Έλληνες στο προσκήνιο, ως συνδημιουργούς μιας νέας εποχής.
Γιατί έφερε στο προσκήνιο τα κομματόσκυλα της Περιφέρειας,  τους τραπεζίτες και τους διαπλεκόμενους, τους τεμπέληδες, τους ανήθικους, τους ανθρώπους του παρακράτους και της διάλυσης.
Ομως Ζει και θα Ζει για πάντα με όλα όσα επαγγέλθηκε, συμβόλισε και δημιούργησε στις σκέψεις, στην καρδιά, στις μνήμες, στα όνειρα, στις αφηγήσεις, στις αξιολογήσεις και στα γαμοσταυρίδια του Ελληνικού λαού .
 Ο Κάθε Έλληνας έχει τα δικά του βιώματα, τη δική του θύμηση για τον δικό του ΑΝΔΡΕΑ, για τον κλέφτη, το λαμόγιο, τον εβραιοθρεμένο, τον κονομημένο και αναίσθητο Μεγάλο Πολιτικό, με την κλεψιά του, με την έμφυτη ανιθηκότητά  του, με τις προδοτικές του εκφράσεις.
Στο πρόσωπο και τις ικανότητες του Ανδρέα Παπανδρέου στηρίχθηκε η θριαμβευτική επικράτηση του ΠΑΣΟΚ και η αλλαγή του πολιτικού και κοινωνικού τοπίου στη χώρα μας. Μια αλλαγή που έβαλε τα θεμέλια μιας άλλης πολιτικής πρακτικής, με κύριο χαρακτηριστικό την εδραίωση της κοινωνικής ανισότητας, της μονομερούς ανάπτυξης κέντρου-περιφέρειας και την ένταξη της χώρας στο ΔΝΤ.
Στο ΠΑΣΟΚ όλοι μας έχουμε χρέος μέσα σε έναν κόσμο ΚΛΕΙΣΤΩΝ  ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΟΦ ΣΟΡ ΕΤΑΙΡΙΩΝ και ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΣΥΝΑλλαγών, να αποσαφηνίσουμε την ταυτότητα και τον προορισμό μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Κ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

date 23/6/11

8 σχόλια to “Δελτίο Τύπου”

  1. Unknown
    23 Ιουνίου 2011 στις 8:22 μ.μ.

    Για μενα η χειροτερη προσφορα στον τοπο, μεσα απο αχαλινωτο λαικισμο και συνθηματα υπηρξε ο αποπροσανατολισμος των Αριστερων πολιτων...καθως και η δημιουργια μιας νοθας αστικης ταξης.

  1. grsail
    23 Ιουνίου 2011 στις 9:33 μ.μ.

    Σκεφτομαι καμία φορά ότι αφού αυτά τα 11,5 εκατομμύρια πολιτών έχουμε τέτοια αφέλια ώστε βάζουμε μέσα στην Βουλή Γιωργάκηδες, Πάγκαλους, Τζακριές, Διαμαντουπούλες, Νταλάρες κλπ κλπ, έ τότε, Καλά να Πάθουμε !
    .

  1. tiktos
    24 Ιουνίου 2011 στις 6:36 μ.μ.

    tasoyla
    ο αποπροσανατολισμός οφείλεται στο ότι κάποιοι "αριστεροί" ήταν έτοιμοι να αφομοιωθούν από το σύστημα προκειμένου να ηγηθούν κάποιας ομαδούλας και να στήσουν το μαγαζάκι τους.

    grsail
    όπως είχε πι ο Σιμόπουλος:
    "Δεν ευθύνεται ο λαός για την κατάπτωση και τα βάσανά του. Η ευθύνη ανήκει στο πολιτικοκοινωνικό σύστημα, στην κακή διακυβέρνηση. Φταίει η διαφθορά της εξουσίας που εξανδραποδίζει τον πολίτη και αποσαθρώνει την κοινωνία, σε εμφανή αναντιστοιχία με τον κυρίαρχο λόγο που αναφέρεται στο λαό μόνο και μόνο για να του καταλογίσει ευθύνες για τη σημερινή κατάσταση."

    Ελπίζω το πάθημα να μας έγινε μάθημα.

  1. Saq
    24 Ιουνίου 2011 στις 6:49 μ.μ.

    Ούτε μάθημα έγινε ούτε τίποτα. Μάλλον πιστήκαμε ότι φταίμε εμείς.

  1. Unknown
    24 Ιουνίου 2011 στις 7:50 μ.μ.

    Tikto, δεν θα διαφωνισω μαζι σου!!!
    Εχω πει πολλες φορες τα τελευταια χρονια πως πλεον ειμαι μια ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΧΩΡΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ , ΚΙ ΑΣ ΤΗΣ ΧΑΡΙΣΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ.
    Οταν καποιοι εξαφανιζοταν και ξαφνικα επαιρναν τα πτυχια σε μια περιοδο.......[γιατι υπηρχαν θεσεις που επρεπε να καλυφθουν ...] καποπιοι ΗΛΙΘΙΟΙ .......βρισκομασταν στα κυλικεια για την ΙΔΕΑ.....

  1. grsail
    24 Ιουνίου 2011 στις 9:48 μ.μ.

    Ο Γάπας με τον Μπένυ και τους άλλους προδότες έχουν βάλει την χώρα πάνω στον πάγκο του χασάπη και την κατακρεουργούν κανονικά εισπράτοντας και μπράβο από τους γελοίους ηγετίσκους της ΕΕ. Οι διαμαρτυρίες, οι 24-ωρες απεργίες και τα Συντάγματα μου φαίνονται σαν ασπιρίνες για τον καρκίνο.

    Θα έχουμε στις 28 και 29 τρία εκατομμ. κόσμο στο Σύνταγμα; Τότε θα φανεί αν το πήραμε ή όχι το μάθημά μας.

    (Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία έ;)
    .

  1. tiktos
    25 Ιουνίου 2011 στις 8:17 π.μ.

    grsail
    νομίζω ότι τρία εκατομμύρια κόσμος είναι αρκετός για να σηκώσουν την βουλή στα χέρια και να την μετακομίσουν

    τασούλα
    εγώ ένα έρημο κουφάρι είμαι.
    Είμαι 30 μέρες στο δρόμο για να αγωνιστώ για τα παιδιά των άλλων.
    Τι να κάνω;να μετανιώσω;
    Ξέροντας φυσικά ότι η πλειοψηφία, αν την συγκεκριμένη τωρινή στιγμή βολευτεί, θα την πουλέψει.

    saq
    ο καιρός θα δείξει.
    Το σίγουρο είναι πως περάσουν ΟΤΙ έχουν σχεδιάσει

  1. Σιγαλας Μακαριος
    26 Ιουνίου 2011 στις 6:37 μ.μ.

    ευγε... καλησπέρες