Νόμος περί διαδηλώσεων:
Επειδή τον τελευταίο χρόνο παρακωλύεται η κυκλοφορία της δημοκρατίας στους κεντρικούς δρόμους της πρωτευούσης πλησίον του ομώνυμου «Ναού της Δημοκρατίας», αποφασίζουμε και διατάσουμε:
1) Απαγορεύεται στο εξής πάσης φύσεως διαδήλωση εις τους μη έχοντες κομματική ταυτότητα. (δεν είναι δυνατόν να μην πληρώνεις την εισφορά σου στο κόμμα και να θες να έχεις δικαίωμα στην διαδήλωση).

2) Μόνο η ΓΣΕΕ,  η ΑΔΕΔΥ  και οι κλαδικές θα έχουν δικαίωμα να καταθέτουν αιτήσεις για απόκτηση αδείας διαδηλώσεων.
3) Η άδεια θα δίδεται μόνο κατόπιν εξετάσεων σε όλη την ύλη του νέου μνημονίου με δέκα ερωτήσεις  ποικίλου περιεχομένου. (φροντιστήρια για την προετοιμασία των υποψηφίων διαδηλωτών, θα λειτουργούν σε όλες τις κομματικές νεολαίες, ΔΩΡΕΑΝ διότι χρηματοδοτείτε από την Ε.Ε.)
4)  Οι επιτυχόντες θα πάρουν το πτυχίο του διαδηλωτή αναγνωρισμένο σε όλα τα ευρωπαϊκά κράτη, στις ΗΠΑ και στον Καναδά. (η αντιγραφή απαγορεύεται καθώς και πάσης φύσεως σκονάκι, η κόλα θα διαγράφεται με κόκκινο χρώμα και ο υποψήφιος θα αποβάλλεται δια παντός)
5) Οι καλύτεροι των επιτυχόντων θα έχουν το δικαίωμα να δώσουν εξετάσεις για το πτυχίο του «υπεύθυνου επιτηρητή» διαδηλώσεων και θα εξεταστούν στα κάτωθι αγωνίσματα: α) πεοθηλασμό  β) ανεβοκατέβασμα παντελονιού και γ) μήκος γλώσσας. Οι χρόνοι τους θα πρέπει να είναι ίσοι με του κατώτατου βουλευτή.
6) Οι πορείες των διαδηλώσεων θα γίνεται πλέον στο πεζοδρόμιο. Οι διαδηλωτές θα είναι στοιχημένοι σε τετράδες και όταν θα περνούν μπροστά από καστανά ή κουλουρτζή, γύρω από τους οποίους θα βρίσκεται και μια διμοιρία ΜΑΤ, οι ζυγοί θα λύνονται.
7) Τα συνθήματα που θα φωνασκούν οι διαδηλωτές θα πρέπει να είναι τα κάτωθι:
  α) «έχω μια αδερφή κουκλίτσα αληθινή…..»
  β) « τα χριστιανόπουλα θα πάνε με χαρά….»
  γ) « ο τσοκολάτας καρνέισον….»
8) Αν κάποιος ματατζής, αστυνομικός ή παρακρατικός βρεθεί στο τσακίρ κέφι και σπάσει ή κάψει δημόσια ή ιδιωτική περιουσία, οι διαδηλωτές θα πρέπει να πλερώσουν στο ακέραιο την «ζημιά».
9) Τα πανό δεν θα πρέπει να έχουν διαστάσεις μεγαλύτερες από 35 Χ 12 εκατοστά.
10) Ο κάθε διαδηλωτής έχει δικαίωμα να φάει 10 γκλοπιές και 4 κλωτσιές σε όποιο σημείο του σώματός του επιθυμεί από έναν ή και περισσότερους ματατζήδες. Οι παραπανίσιες καθώς οι ζαρντινιέρες και οι σφαίρες θα  χρεώνονται έξτρα.

Ακροτελεύτια διάταξη
Μετά το πέρας πέντε (5) επιτυχημένων συνεχόμενων διαδηλώσεων, οι υπεύθυνοι επιτηρητές θα λάβουν το πτυχίο του Σωτήρα Βουλευτή μετά από αξιοκρατικές και δημοκρατικές εκλογές που θα γίνουν στο Βερολίνο μέσω τηλεκόμφερανς.

date 16/2/12

5 σχόλια to “Εγχειρίδιο καλού διαδηλωτή”

  1. Swell
    16 Φεβρουαρίου 2012 στις 8:55 μ.μ.

    Εγώ πάντως σήμερα ενημέρωσα τον υπουργό ΠΡΟΠΟ, πριν βγω βόλτα με τους σκύλους μου.

  1. Γούρνα
    16 Φεβρουαρίου 2012 στις 9:01 μ.μ.

    Kορυφαίο ...

  1. tiktos
    16 Φεβρουαρίου 2012 στις 9:04 μ.μ.

    Πρόσεχε γιατί χωρίς την απαιτούμενη άδεια, θα σου πουν ότι τα λουράκια των σκύλων είναι από το κόστα μπόντα

  1. tiktos
    16 Φεβρουαρίου 2012 στις 9:09 μ.μ.

    Γουρνα,
    έχω μια απορία:
    τώρα στις εκπτώσεις, δεν δικαιούμαστε μερικές γκλοπιές παραπάνω; ή έστω μια τζουρίτσα χημικά χωρίς να στραβομουτσουνιάζει ο ματατζής;
    λες και του σκοτώσαμε τη μάνα

  1. Γούρνα
    17 Φεβρουαρίου 2012 στις 9:58 μ.μ.

    Ο χρόνος μας τελείωσε tiktos...

    Προβλέπω ότι οι "εκπτώσεις" αυτές (μαζί με τις επιπτώσεις επί της κεφαλής μας) θα είναι αορίστου χρόνου...

    Καλή δύναμη...