Αγαπημένη μου Θεοδώρα.
Από καιρό θέλω να σου εκφράσω τον έρωτά μου και βρήκα την ευκαιρία τώρα, μετά την σκορδοκαΐλα σου για την μείωση των βουλευτών που επικαλείσαι μετά τον αδερφούλη σου.
Αγαπημένη μου, είπες: «είναι επιβεβλημένη η μείωση του αριθμού των βουλευτών, από την επιτακτική ανάγκη εξοικονόμησης των δαπανών λειτουργίας του πολιτικού συστήματος της χώρας, με αντίστοιχη διάσωση ή περιορισμό των μειώσεων στις συντάξεις και τα στοιχειώδη επιδόματα για τους ασθενέστερους πολίτες της χώρας».

Αγαπημένη μου, έχω να σου κάνω μια πιο ερωτική πρόταση. Αντί να μειωθούν σε 200 οι βουλευτές, να αυξηθούν σε 1000. Να αμοίβονται με τον κατώτατο μισθό 200 έως 300 ευρώ, διότι ως ανιδιοτελείς που είστε όλοι σας για το «λειτούργημα» που ασκείται ερωτώ:
Υπάρχει αμοιβή  για την προσφορά στην πατρίδα; Την στιγμή μάλιστα που όπως λέτε, το «ταμείων είναι μείον». Διότι, αγαπημένη μου, τότε αυτοί που έχυσαν το αίμα τους γι αυτήν θα έπρεπε να είναι εκατομμυριούχοι.
Αγαπημένη μου, σου τα λέω αυτά για να προφυλάξω τον έρωτά μου στο θεϊκό σου πρόσωπο που μου θυμίζει τον μπαμπά σου με μακρύ μαλλί και αυξημένη περιφέρεια.
Υπάρχει τιμή για την προσφορά στην πατρίδα;
Αν ναι, αγαπημένη μου, μου έρχεται στον νου μια από τις άσχημες στιγμές της ιστορίας μας που όταν ο Καποδίστριας είχε πει πως το «ταμείον είναι μείον» αλλά όσοι θεωρούν ότι πρέπει να ανταμειφθούν για την προσφορά τους στον αγώνα του έθνους, ο ένας εκ των δυο που πήγαν να εισπράξουν ήταν ο Μακρυγιάννης, ο οποίος εξευτέλισε τον Καποδίστρια βρίζοντάς τον γιατί ήθελε περισσότερα γρόσια. Ο άλλος ήταν ο αδερφός του δολοφόνου του.
Αγαπημένη μου, μην γίνετε μακρυγιάννηδες. Παρεμπιπτόντως ο Μακρυγιάννης ήταν αυτός που δημιούργησε τις πρώτες μονάδες καταστολής (τα πρώτα ΜΑΤ) στον πρώτο εμφύλιο αυτής της χώρας.
Αγαπημένη μου, αυτά τα ολίγα ήθελα να σου πω.

Σε φιλώ, με ερωτευμένο έρωτα. 

date 24/2/12

5 σχόλια to “Ντόρα μου”

  1. Swell
    24 Φεβρουαρίου 2012 στις 2:03 μ.μ.

    Έχεις αντίζηλο...

  1. Unknown
    26 Φεβρουαρίου 2012 στις 1:51 μ.μ.

    Καλημερα......προσεξε μη το δει η συμβια σου!!!!
    Καλη Σαρακοστη.....!!!!!!!!!!!!

  1. tiktos
    27 Φεβρουαρίου 2012 στις 5:35 μ.μ.

    swell
    θα φάμε τα μουστάκια μας

    tasoula
    ο.....έρωτας δεν κρύβεται

  1. Unknown
    27 Φεβρουαρίου 2012 στις 10:36 μ.μ.

    Οπως και η ΠΕΙΝΑ παλια λεγαμε ο ΒΗΧΑΣ...........

  1. Ανώνυμος
    11 Απριλίου 2012 στις 11:52 μ.μ.

    ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ