Άντε γαμήσου ρε Αντώνη Σαμαρά και εσύ και η γαμημένη δεξιά και η Νέα Δημοκρατία σου μαζί που αφού για σχεδόν 2 συναπτά έτη μας είχες ζαλίσει τ' αρχίδια με το αντιμνημονιακό σου παραλήρημα έκανες τελικά τέτοια κωλοτούμπα που θα τη ζήλευε ακόμα και η Νάντια Κομανέντσι. Σε βλέπω ρε επαγγελματία γλύφτη εκτός από τη Ντόρα τον Καρατζαφέρη και τους Τζημερομαναίους να παρακαλάς στο τέλος μέχρι και τον Τσίπρα για να πραγματοποιήσεις το απατηλό σου όνειρο και να γίνεις επιτέλους και εσύ πρωθυπουργός. Προς το παρόν κάτσε στη γωνιά σου κλαψομούνη και να δοξάζεις το Θεό που δεν σου έκατσε ακόμα να κυβερνήσεις αυτό το μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα και που για την κατάντια του φέρεις και εσύ και το σκατοκόμμα σου ακέραια την ευθύνη. Μου ήθελες και αυτοδυναμία ρε ζώο όρθιο.


Άντε γαμήσου ρε Αλέξη Τσίπρα και εσύ και ο ΣΥΡΙΖΑ και όλες οι γαμημένες αριστερές συνιστώσες σου μαζί που εκμεταλλεύεσαι τον πόνο και τη δυστυχία του κοσμάκη που δεν έχει από που να πιαστεί και κρέμεται από κάτι αρχίδια σαν και σένα. Δημαγωγείς και λαϊκίζεις για να μαζέψεις ψήφους από απελπισμένους γιατί ξέρεις ότι αν κυβερνήσεις θα φας τέτοια ψωλή που θα τη ζήλευε ακόμα και η Τζούλια Αλεξανδράτου. Παρακαλάω τον καλό Θεούλη εσύ και ο ροζ κομμουνισμός σου στις επόμενες εκλογές να πάρετε 30%, και κάνω τάμα στη Μεγαλόχαρη για να δούνε τελικά αυτοί οι μαλάκες που σε ψήφισαν πόσο ρόμπα ξεκούμπωτη θα γίνεις όταν αναλάβεις την πρωθυπουργία. Και όταν θα τα έχεις γαμήσει όλα -που είμαι σίγουρος ότι θα τα γαμήσεις- μην ξεχάσεις να φωνάξεις τους φίλους σου τους κουκουλοφόρους να σου κρατάνε το σχοινί που οδηγεί στο ελικόπτερο. Γιατί στο τέλος έσυ μου φαίνεται θα είσαι αυτός που θα εγκαταλείψει τη χώρα. Για την ώρα live your myth γιατί ο Τζάμπα μάγκας στο Ελλαδιστάν δυστυχώς ζει ακόμα ρε γαμιόλη..

Άντε γαμήσου ρε Βαγγέλη Βενιζέλο και εσύ και το γαμημένο το ΠΑκιστανοΣΟΚ μαζί που αφού γαμήσατε το σύμπαν και την οικουμένη ολόκληρη νομίζετε ότι με ένα απλό συγνώμη θα καθαρίσετε βρομιάρηδες. Στον πάτο της ιστορίας θα πάτε ρε κουφάλες ψευτοσοσιαληστές αλλά το κακό είναι ότι θα μας έχετε πάρει μαζί σας. Πούτσα και ξύλο σας χρειαζόταν αλλά σας προστάτευσε ο κομματικός σας στρατός που αν και πνέει τα λοίσθια κρατάει ακόμα θέσεις κλειδιά στο παρακράτος που αναθρέψατε και γιγαντώσατε όλα αυτά τα χρόνια. Αλλά ποτέ δεν είναι αργά και όταν ο σαλεμένος και πεινασμένος Έλληνας βγει προς αναζήτηση τροφής και στέγης θα θυμηθεί ποιος τον έφτασε ως εδώ. Και τότε κλάφτα Ευάγγελε..

Άντε γαμήσου ρε Πάνο Καμμένε και εσύ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μαζί που είδες φως και μπήκες παλιομαλάκα και το μόνο που κάνεις είναι να μιλάς για δοσίλογους και προδότες. Εσύ που μέχρι χτες ήσουν μέρος του συστήματος μας βγήκες ξαφνικά πατριώτης και Υπερέλληνας. Σύρε γαμήσου ρε Μπούλη γιατί από ανεξάρτητους και υπερπατριώτες σαν κι εσένα χορτάσαμε.

Άντε γαμήσου ρε Αλέκα κι εσύ και το ΚΚΕ και όλα τα ορφανά του Στάλιν μαζί που ακόμα και 51% να έπαιρνες πάλι δεν θα ήθελες να κυβερνήσεις. Μας έχετε γαμήσει ρε ταγάρια κοντά 40 χρόνια τώρα με τις ίδιες και τις ίδιες μαλακίες για ανάληψη της εξουσίας από το λαό, δικτατορία του προλεταριάτου, και πόλεμο της πλουτοκρατίας,  την ίδια ώρα που οι κρατικές επιχορηγήσεις που παίρνει το απόκομμα σας πάνε σε καπιταλιστικές επενδύσεις και φουσκώνουν τις τσέπες του κλειστού club του Περισσού με τις ευλογίες του πατερούλη. Στα τσακίδια και εσείς σταλινικά απόβλητα μιας άλλης εποχής. Έτσι κι αλλιώς ο ρόλος και ο σκοπός της ύπαρξης σας είναι αμφιλεγόμενος.

Άντε κουρέψου ρε Κουβέλη και εσύ και η Δημοκρατική Αριστερά μαζί που θυμήθηκες να μας σώσεις κοντά στα 80 σου και που από σεβασμό και μόνο για το προχωρημένο της ηλικίας σου δε σου λέω να πας να γαμηθείς. Άραξε και πάρε τη σύνταξη σου που άνετα σε βγάζει για το υπόλοιπο του βίου σου και μην ψάχνεις για άλλα ένσημα στις πλάτες του λαού. Θα τσοντάρουμε όλοι για να ζήσεις αξιοπρεπώς και εσύ και το σινάφι σου ρε λιγούρη.

Άντε γαμήσου ρε Μιχαλολιάκο κι εσύ και τα χρυσά αυγά σου και όλα τα ορφανά του Χίτλερ μαζί που σκεφτήκατε ρε σκατόμυαλοι 70 χρόνια μετά να αναστήσετε τον μεγαλύτερο σφαγέα της σύγχρονης ιστορίας που μαζί με τον Στάλιν γάμησε την ανθρωπότητα. Αλλά σας πήρε κι εσάς χαμπάρι ο Έλληνας ρε φασιστόμουτρα και όσο κι αν παριστάνετε τους πατριώτες στο τέλος θα πάτε πάλι εκεί που σας αξίζει. Στον καιάδα ρε στρατόκαβλοι και εσείς και η νεοναζιστική γαμοιδεολογία σας.

Για συντομία χρόνου άντε γαμηθείτε με σειρά προτεραιότητας ή κατά βούληση ρε Καρατζαφέρηδες, Ντόρες, Τζήμεροι, Κατσέληδες, Οικολόγοι και οι κωλόγριες, Ανταρσίες, και λοιπά αποκόμματα που προσπαθήσατε να μπείτε στο μπουρδέλο ανοίγοντας νέα μπουρδέλα αλλά ξεμείνατε από πελάτες. Και πολύ σας είναι 3 σειρές που αφιέρωσα στα κωλοχανεία σας ρε μουνόπανα με φτερά.

Στο φινάλε φινάλε και εν κατακλείδι άντε γαμήσου κι εσύ μαλάκα Νεοέλληνα κρατικοδίαιτε βολεμένε δημόσιε υπάλληλε, νυν κοπρόσκυλο και αεί κομματόσκυλο που με τους παχυλούς μισθούς που εγώ σου πλήρωνα μου πούλαγες μούρη αγοράζοντας πανάκριβα αυτοκίνητα και σπίτια και ζούσες παρασιτικά σε βάρος των ανθρώπων του μεροκάματου. Που κρυμμένος πίσω από γαμημένους και διεφθαρμένους συνδικαλιστές αγωνιζόσουν τάχα μου για το δίκιο του εργάτη.
Του εργάτη που αν και τελειόφοιτος δημοτικού -ναι υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις- αμειβόταν με 2 και 3 χιλιάρικα ξύνοντας ολημερίς τ' αρχίδια του. Του εργάτη που έπινε το αίμα των πραγματικών εργατών και που ουδέποτε νοιάστηκε για τις αμοιβές πείνας των εργαζόμενων στον ιδιωτικό τομέα παρά μόνο για τη δική του γαμημένη τσέπη το δικό του δίκιο και την ασφάλεια που του πρόσφερε η στοργική αγκαλιά του πελατειακού κράτους που ο ίδιος συντηρούσε και γιγάντωνε.

Κλείνοντας θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ΡΕ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ και σε εσένα που θα διαφωνήσεις με το ύφος και με τη γλώσσα του παραπάνω βοθρικού ''αριστουργήματος'' γιατί πολύ απλά δεν έχεις ακόμα καταλάβει ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ότι δεν υπάρχει ούτε δεξιά ούτε αριστερά παρά μόνο εσύ και εγώ μαζί με 1.500.000 άνεργους Έλληνες, 20.000 άστεγους, 1.500.000 στα όρια της φτώχειας 4.000.000 καταθλιπτικούς και 2.000.000 λαθρομετανάστες που δεν φτάνουν για να καθαρίσουν ένα γαμημένο παρμπρίζ που δεν θέλει καθάρισμα.

Το διακύβευμα στις επόμενες εκλογές δεν είναι ευρώ ή δραχμή, μνημόνιο ή αντιμνημόνιο, Ευρώπη ή Αφρική, το διακύβευμα είναι μονάχα ένα :

Σύριζα σύριζα το μουνί μου ξύριζα, και ενίοτε το ξεψείριζα..
Περαστικά μας.


Υ.Γ. το παραπάνω αριστούργημα είναι του κ. Μπούρμπερη  της Στάχτης και του Κονιορτού

date 20/5/12

6 σχόλια to “Ρε άντε και γαμηθείτε..”

  1. pølsemannen
    21 Μαΐου 2012 στις 12:27 μ.μ.

    Όου φακ.

  1. tiktos
    23 Μαΐου 2012 στις 7:03 π.μ.

    Φακ δε θα πεις τίποτα,με το κάθε γαμήδι που μας έχει ξεσκίσει.Πιθανότερο να πάρει φέτος η ΑΕΚ το τσάμπιονς λιγκ παρά ότι κάποιος από αυτούς να νοιάζεται για την Ελλάδα

  1. Ανώνυμος
    27 Μαΐου 2012 στις 1:20 μ.μ.

    lol αντε γαμήσου κι εσυ που μας ξυπνάς απ το αιώνο ληθαργο της ελληναριάς και της τουρκομπαρόκ ζωής μας :P

  1. Aris
    28 Μαΐου 2012 στις 3:21 μ.μ.

    Φοβερός μονόλογος αδελφέ..αλλά αι γαμήσου κι εγώ κι εσύ που τα είχαμε όλα και θέλαμε περισσότερα!

  1. Θεόφραστος
    13 Ιουνίου 2012 στις 2:56 μ.μ.

    Εντάξει, τώρα αυτό με την ΑΕΚ δε στέκεται ούτε σαν αστείο...Σοβαρέψου!!!

  1. Ανώνυμος
    10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 8:20 μ.μ.

    Λοοολ