Σε άλλες περιπτώσεις ίσως να ήμουν η πλειοψηφία στην βουλή. Είμαι απλά ένα 40 τοις εκατό νούμερο που δεν πήρε μέρος ούτε σε αυτό το πανηγυράκι των εκλογών. Δεν είμαι απολιτίκ και επειδή με γνωρίζω καλά, ξέρω ότι αν έφτανα μπροστά στην κάλπη, μόνο και μόνο από συναισθηματισμό, θα ψήφιζα το κόμμα που μόνο στις ταυτότητες που φέρουν υποτίθεται ότι με εκπροσωπούν. Σε αυτούς πρώτους είπα ένα μεγάλο ΑΪ  ΓΑΜΗΣΟΥ. Είμαι απλά ένα νούμερο που δεν καταφέρατε να το εντάξετε σε κανένα υποκομματίδιο. Είμαι απλά ένα νούμερο που δεν ενδιαφέρεται για τα κεκτημένα του κώλου του, αλλά για κοινωνική δικαιοσύνη. Αυτό δεν το αποκτάς σε κανένα κομματοτροφείο. Δεν είμαι παλικάρι σαν και εσένα που έδωσες τον αγώνα σου για μια τίμια διακυβέρνηση σε ένα στυμμένο παιχνίδι του +50 εδρών μπόνους.
Είμαι απλά ένα νούμερο που τρομάζει όχι μόνο αυτούς που ψήφισαν ότι χρειάζονται πάση θυσία το κωλοδάχτυλο των δοσιλογικών μνημονίων και του ευρώ αλλά και τους άλλους που ψήφισαν, υποτίθεται, ενάντια.
Είμαι απλά ένα νούμερο που δεν ξέρει πως θα ξημερώσει. Είμαι απλά ένα νούμερο που δεν πρόκειται να επαναστατήσει ποτέ ξανά ειρηνικά και δεν θα βαράει κατσαρόλες στις πλατείες και στις πορείες, ούτε θα στέκεται μπροστά στους προστάτες της δημοκρατίας. Είμαι απλά ένα νούμερο που από δω και στο εξής δεν θα ήθελαν να το γνωρίσουν ούτε οι φοροεισπράκτορες, ούτε οι γιατροί, ούτε οι διαχειριστές των κοινωνικών αγαθών.
Εμένα με ξέρεις. Είμαι αυτός που στις καρτέλες των εκλογικών κέντρων δεν έχει μουτζουρωθεί το όνομά μου. Σε αντίθεση με εσένα που κλείστηκες στην κάλπη και ότι έκανες το έκανες κρυφά ανώνυμα και ανεύθυνα.
Είμαι απλά ένα νούμερο που ίσως κάποια μέρα βρεθούμε απέναντι.

Καλή σου νύχτα.

date 18/6/12

4 σχόλια to “Είμαι απλά ένα νούμερο”

  1. Δράκοντας
    18 Ιουνίου 2012 στις 11:19 μ.μ.

    Φίλε μου Τίκτο,
    Γαμηθήκαμε για μία ακόμη φορά.
    Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

    Υ.Γ
    Κι εγώ νούμερο είμαι.
    Περήφανο νούμερο..

    Την καλησπέρα μου!

  1. tiktos
    19 Ιουνίου 2012 στις 6:33 π.μ.

    Δράκοντα,
    φίλε μου να μην τραβήξει ο άνθρωπος όσα μπορεί να αντέξει...

  1. Φώντας
    19 Ιουνίου 2012 στις 8:52 μ.μ.

    Αδριφάκι Τικτε
    Βάλθηκες να μαζέψεις όλα τα νούμερα εδώ, άντε βάλε και μένα μέσα.
    Να μείνουμε νούμερα όμως έτσι;
    Να είσαι καλά πάντα.

  1. tiktos
    19 Ιουνίου 2012 στις 10:45 μ.μ.

    Αδριφάκι Φώντα
    μου έδωσες μεγάλη χαρά γιατί νόμιζα ότι το 40% ήμουν μόνος μου:)))