Πριν καμιά πενηνταριά χρόνια προτάθηκε σε μια γερόντισσα πρόσφυγα να αγοράσει ένα ακίνητο στον τόπο που την έριξαν να ζήσει μετά την γενοκτονία στον Πόντο. Η απάντηση ήταν αφοπλιστική: «Όχι παιδί μου γιατί ο πρόσφυγας είναι πάντα πρόσφυγας και από εδώ θα μας διώξουν κάποια στιγμή». Κάθε φορά που ακούω και βλέπω τα ρεπορτάζ της πουλημένης δημοσιογραφίας για την «μετανάστευση» των Ελλήνων αυτούς τους καιρούς στ’ αυτιά μου έχω την φωνή της γερόντισσας, διότι σήμερα δημιουργούν ακριβώς με την ίδια ψυχολογία πρόσφυγες που θα αισθάνονται ξένοι παντού χωρίς την δυνατότητα να κάνουν πράξη τον νόστο για την εστία τους.

Οι Έλληνες δεν αναγκάζονται να γίνουν εξωτερικοί μετανάστες αλλά πρόσφυγες. Διότι ακόμη και στο βικιλεξικό η ερμηνεία για τον πρόσφυγα είναι: «Αυτός που αναγκάζεται ή εξαναγκάζεται να εγκαταλείψει την πατρίδα του ή τον τόπο της μόνιμης κατοικίας του και να καταφύγει σε μια ξένη χώρα».
Ο Έλληνας πολλές χιλιάδες χρόνια έχει στο κύτταρό του την ξενιτειά για διαφορετικούς λόγους στην εκάστοτε ιστορική περίοδο. Πάντα όμως ήταν μετανάστης. Πρόσφυγες ήταν οι Έλληνες που αναγκάστηκαν να ξεριζωθούν από τον Πόντο και άλλες περιοχές διασκορπισμένοι στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα.
Σήμερα οι διώκτες των Ελλήνων από την πατρογονική εστία τους είναι οι κατακτητές και οι εντόπιοι εκτελεστές που φέρουν στην ταυτότητα την Ελληνική ιθαγένεια. Είναι τα προγράμματα των κατακτητών που αντικατέστησαν την χαντζάρα των Τσετών με τον πλειστηριασμό της γης ακόμη κι αν δεν τους χρωστάς τίποτε. Γιατί στην πραγματικότητα δεν χρωστάς τίποτε και σε κανέναν. Εκείνο που πρέπει να προκαλεί ένα πικρό μειδίαμα στον καθέναν από εμάς είναι πως ο διώκτης σου δεν είναι ένας Κεμάλ ή κάποιος άλλος που πολέμησε και έκανε ότι έκανε για τα συμφέροντα της δικής του πατρίδας, αλλά ανθρωπάρια που κόλλησαν στο πέτο την ταμπελίτσα ενός κομματοτροφείου όπως κι αν λέγεται. Διότι ακόμη και οι δήθεν απέναντι από τους κανονικούς προσκυνημένους, με την παθητική αντιπολίτευση τον ίδιο σκοπό εξυπηρετούν. Για τίνος συμφέροντα λοιπόν μας κάνουν πρόσφυγες σήμερα; Πως ξαφνικά οι διαφορετικές ιδεολογίες έγιναν μία και κυνηγούν ανελέητα ακόμη και τα όνειρά μας; Τι είναι αυτό που μας εμποδίζει να δούμε, πως ένας νόμιμος κατά την δημοκτατορία τους Κεμάλ τύπου Κουβέλη, σκοτώνει; Τα ονόματα δεν έχουν καμία σημασία διότι όποιο και να βάλεις από τους αρχηγούς μέχρι τον τελευταίο παλαμακιστή το ίδιο έγκλημα επιτελούν. Η δακρύβρεχτη παρουσίαση της δήθεν μετανάστευσης από τους εξωνημένους δημοσιογράφους πρέπει να λάβει τέλος. Οι Έλληνες που φεύγουν αυτή την περίοδο είναι πρόσφυγες.
Ο εκτελεστής μας είναι νόμιμος και σε μας απαγορεύεται να αντισταθούμε στην νέα γενοκτονία με οιονδήποτε τρόπο, γιατί αυτόματα γινόμαστε εχθροί της Δημοκρατίας τους. Δεν πιστεύουμε πως ακόμη και ο πιο φανατικός υποστηρικτής αυτών των δολοφόνων θα ονειρεύτηκε αυτή την Δημοκρατία. Βέβαια τα μίσθαρνα υποζύγια που μεταλλάχτηκαν σε γερμανοτσολιάδες όλα καλά και δημοκρατικά τα βλέπουν κάνοντας την αντίσταση απέναντι σε εντόπιους και ξένους κατακτητές αδύνατη. Ο ρόλος τους στο νέο κύμα προσφυγιάς των Ελλήνων είναι καταλυτικός.
Η εκκαθάριση που επιχειρούν αναγκάζοντας μέσω προσφυγιάς μερίδα του λαού να εγκαταλείψει την πατρίδα, θα οδηγήσει τελικά σε μια κατάσταση όπου λαός θα νοείται ο υποτακτικός που δέχεται τα πάντα από τον εξουσιαστή. Αυτός βέβαια δεν θα είναι λαός αλλά ορδές δειλών που από ψηφοφόροι έχουν μεταλλαχτεί σε μισθοφόρους. Θα ζουν όπως έως σήμερα χωρίς ιδανικά αλλά με μοναδικό σκοπό την εκτόπιση όλων όσων δεν θεωρούν νόμιμη την ξενόδουλη κυβέρνηση και τους θανατηφόρους νόμους της. Εξ’ αιτίας των συνθηκών θα έχουμε δυο κατηγορίες πραγματικών Ελλήνων: Αυτούς που θα ακολουθήσουν τους δρόμους της προσφυγιάς και αυτούς που πεισματικά θα παραμείνουν στα πάτρια εδάφη ζώντας ως κρυπτοέλληνες. Τα σκουληκιασμένα χρόνια της σκλαβιάς που οι κατακτητές με τους εντόπιους μισθοφόρους θα πανηγυρίζουν την νίκη τους επί των «συνωστισμένων» που εκτόπισαν από την πατρίδα, η Ελλάδα θα μετριέται από τον νόστο των προσφύγων και από το βάρος του κεφαλιού του κάθε νεογενίτσαρου μισθοφόρου στα χέρια των πεισματάρηδων Κρυπτοελλήνων.

Του Ραδιολόγου

date 10/2/13

0 σχόλια to “Κρυπτοέλληνες ”