Του polse
«Νισάφι πια με τα χάπατα, τους στρατούς των χουλιγκάνων, για χάρη των οποίων οι μαφιόζοι της Σούπερ Λίγδας κάνουν τεμενάδες.

Σε ένα κωλοπαίχνιδο, όπου η ΑΕΚ ήταν συντριπτικά ανώτερη αγωνιστικά, με αναλογία θεατών 8:1, τα πρεζόνια που δεν έχουν τίποτα άλλο να κάνουν στην γαμοζωή τους, ήθελαν να βγάλουν προς τα έξω όλο το σκατό που αποτελεί την θλιβερή μισάνθρωπη τους ύπαρξη.

Και φυσικά όλες οι κωλοομάδες του Ελληνικού πρωταθλήματος τους ίδιους στρατούς πρεζονιών έχουν και τρέφουν και φυσικά κάνουν τα ίδια και χειρότερα με κάθε ευκαιρία.

Δεν τολμάει πια κάποιος να πάρει μικρά παιδιά στο γήπεδο σε έναν γαμοτελικό ΑΕΚ-... Ατρόμητος (τέως Χαλκηδόνα), μην τυχόν και έχουν την τύχη του 7χρονου γιου του παπά. Που μια 25χρονη όρθια κουράδα που δεν κάνει ούτε για κρεατάλευρα ή σαπούνι, του στέρησε την ζωή.

Δηλαδή αν έπαιζαν Ολυμπιακός – ΠΑΟ τι θα είχαμε; Νεκρούς; Αν συνεχίσει αυτή η βιόλα, θα έχουμε σε κάποιον τελικό Ολυμπιακός – ΠΑΟ καμιά 20αριά νεκρούς, ώστε να αποκτήσουμε και εμείς το δικό μας «Χέιζελ».

Λοιπόν. Η λύση είναι η εξής:

Μάργκαρετ Θάτσερ για πρόεδρος της Σούπερ Λίγδας. Η οποία Μάγκυ παρεμπιπτόντως, έχει μεγαλύτερα αρχίδια από το σύνολο του Ελληνικού πολιτικού και ποδοσφαιρικού κόσμου. Και φυσικά θα κάνει ότι έκανε στην Ινγκλατέρα μετά το 1985 και τους φόνους που διέπραξαν οι οπαδοί της Λίβερπουλ στο Χέιζελ στον τελικού του πρωταθλητριών Γιουβέντους – Λίβερπουλ 1-0.

Οι Ελληνικές κωλοομάδες αποσύρονται από τα Ευρωπαϊκά κύπελλα μέχρι να γίνουν όλα τα γαμωγήπεδα όχι εκκλησίες ρωμέικες και άλλα τέτοια αδελφίστικα, αλλά τζαμιά. Κουνήθηκες ωρε; Χραπ, το κεφάλι.

Κατάργηση του συνόλου των οπαδικών εκπομπών στην τηλεόραση και διάλυση όλων των συνδέσμων “φιλάθλων”. Όποιος γουστάρει εισιτήρια να πάρει από το άθεο ίδερνετ με πιστωτική “Απόλλων Κρύας Βρύσης VISA”.

Θα στρβομουτσουνιάσει π.χ. ο Μαρινάκης και ο κάθε πρόεδρος ΠΑΕ γιατί θα χάσει τα τσιγκοφόρα πακέτα του Τσου – Λου και την 4η θέση του ομίλου που οδηγεί στον Πειραιά; Χεστήκαμε.

Ε, μα πια».

Θέλω να κάνω ένα σχολιασμό για αυτούς τους μικροτσούτσουνους που εντός του κρανίου τους αντί για εγκέφαλο, υπάρχει μια σαλάτα από «πούτσα, μπάλα και καράτε». Ακριβώς όπως το λέω. Με πλήρη επίγνωση διότι την δεκαετία του ’80 υπήρξα μικροτσούτσουνος. Αυτά τα «παλικάρια» καθ όλη την διάρκεια του αγώνα  κοιμόταν από τα χάπια και την πρέζα. Άλλωστε τι να τους προσφέρει ο αγώνας. Και από κοντά όλοι που «θαυμάζαμε» αυτά τα «παλικάρια». Πάντα κρυβόταν μέσα στα μπουλούκια, αλλά διέρρεαν μύθους για την παλικαροσύνη τους απέναντι στον αντίπαλο «εχθρό». Ποτέ δεν συλλαμβάνονταν, αλλά αν ποτέ τύχαινε και αυτό ήταν οι πρώτοι που αφήνονταν ελεύθεροι. Οι περισσότεροι ήταν γιοι αστυνομικών που έκαναν την «επανάσταση» ενάντια στον μπαμπά. Αργότερα ήρθε ο θάνατος του Μπλώνια στην Λάρισα. Χρειάστηκε θάνατος για να μπει λίγο μυαλό στην γκλάβα. Το ΄90 όταν απολυόμουν από τον στρατό πολλά από αυτά τα «παλικάρια» υπηρετούσαν στα ΜΑΤ. Έτσι δεν είναι Σωτηράκη; Μέχρι σήμερα τίποτα δεν έχει αλλάξει. Ε, ρε Θάτσερ που χρειάζεται.

4 σχόλια to “Άει Θατσερίσου!”

  1. Swell
    3 Μαΐου 2011 στις 6:24 π.μ.

    Συμφωνώ. Να προσθέσω μόνο ότι θα πρέπει να μπουν στη "στενή" οι περισσότεροι πρόεδροι ΠΑΕ για υπόθαλψη κατά συρροή του κάθε κουραδόμαγκα.

  1. tiktos
    3 Μαΐου 2011 στις 9:46 π.μ.

    Αγαπητέ, το να πιστεύει κανείς στην τιμωρία των πάρεδρων,είναι σαν να πιστεύει ότι θα βγουν τα ονόματα των πολιτικών που πήραν μίζενς

  1. pølsemannen
    3 Μαΐου 2011 στις 3:33 μ.μ.

    "Πούτσα, μπάλα και καράτε". Θεϊκό!

    Ευχαριστώ για την αναδημοσίευση.

  1. tiktos
    5 Μαΐου 2011 στις 7:25 μ.μ.

    η ευχαρίστησης δική μου