Αγαπητέ κ. Καστανίδη
Διάβασα σε μια ηλεκτρονική έκδοση μια εφημερίδας, ότι μελετάτε κάποιο νομοσχέδιο για την μείωση των βουλευτών σε 200. Αυτό με κάνει να σκεφτώ ότι ο υιός Μητσοτάκουλας κάτι ήξερε όταν το έλεγε. Μετά θα τους κάνετε 100 και μετά μια παρέα τριών οικογενειών. Με κάνει επίσης να σκεφτώ το πολύ χημικό που πέφτει στην Ελλάδα. Χημικά στις πλατείες και σαφώς πιο ακριβά «χημικά» εντός της βουλής που σας φύραναν τον εγκέφαλο. Για την διεύρυνση και την βελτίωση της ποιότητα της δημοκρατίας φυσικά. Έλα όμως που η έρμη δημοκρατία έχει γεμίσει μουνόψειρες από τις παρτούζες που τις κάνετε. Γι’ αυτό και εγώ ετοίμασα μια αντιπρόταση: Αύξηση των βουλευτών από 300 σε 1000. Εννοείται ότι θα είναι άμισθοι. Αφού για το καλό της πατρίδας αγωνιούν όλοι τους. Άλλωστε στην δημοκρατία τι χρειάζεται το γραφείο του βουλευτή με τις
γραμματείς του; Ρουσφέτι σε δημοκρατικούς καιρούς; Ο κάθε βουλευτής, υπουργός, πρωθυπουργός, πρόεδρας κ.λπ. θα μετακινείτε με το δικό του αυτοκίνητο. Το κράτος θα υποχρεούται να τους δώσει από ένα θωρακισμένο δωδεκατάχυτο  ποδήλατο ελαφρού κράματος. Επειδή ο αριθμός των βουλευτών αυξήθηκε και η βουλή δεν θα σας χωράει, θα μετακομίσετε σε ένα από τα ερειπωμένα κοινωνικοποιημένα εργοστάσια του πασόκ. (αν δεν γνωρίζεται εσείς κάποιο, πείτε στον γιωργάκη να κοιτάξει τις ατζέντες του μπαμπά του). Επίσης επειδή ο κάθε υποψήφιος βουλευτής ξοδεύει αρκετά εκατομμύρια δραχμές ή εκατοντάδες  χιλιάδες ευρώ για την προεκλογική του εκστρατεία, θα πρέπει αυτό να απαγορευτεί δια νόμου, και όταν εκλεγεί, να πληρώνει 1000 ευρώ τον μήνα στο δημόσιο ταμείο. Επίσης θα πρέπει στο τέλος κάθε θητείας τους, να τους γίνεται έλεγχος καθώς και στα συγγενικά τους πρόσωπα, και όποιος δεν βρίσκεται φτωχότερος να τιμωρείται.
Α!! Θα πρέπει επίσης να δώσετε στο λευκό ψηφοδέλτιο το κύρος που του ανήκει. Κενά έδρανα.

Sincerely yours

6 σχόλια to “Έχεις γράμμα Νο2”

  1. Rodia
    8 Ιουλίου 2011 στις 5:30 π.μ.

    Ωραιότατη ιδέα! Τωρα μάλιστα με τις πλατείες γεμάτες ειναι πανεύκολο να βρεθούν χιλιάδες υποψήφιοι εθελοντές. Σίγουρα, κάτι καλύτερο θα σκεφτούν για τη χώρα μας απο τους... μισθωτούς που τα ξύνουν! ;)

  1. tiktos
    8 Ιουλίου 2011 στις 6:46 π.μ.

    Rodia
    Ακόμη και ο Ραν Ταν Πλαν θα έβρισκε καλύτερες λύσεις από τους καθεστωτικούς επαγγελματίες "σωτήρες"

  1. Unknown
    8 Ιουλίου 2011 στις 11:10 μ.μ.

    Καλα κανεις και στελνεις γραμματα, μη μας πουν παλι πως δεν τους τα λεγαμε!!!!

  1. tiktos
    9 Ιουλίου 2011 στις 8:34 π.μ.

    tasoyla
    και τι γράμματα.....
    πρόσεξες τον φάκελο;
    έβαλα και το καλό μου ...κραγιόν

  1. Iptamenos Ollandos
    9 Ιουλίου 2011 στις 11:35 π.μ.

    Φιλάκια στο φάκελο βλέπω αδελφέ. Τουλάχιστον βάζεις εσύ το αίσθημα σε αυτή την θυελλώδη σχέση...

  1. tiktos
    10 Ιουλίου 2011 στις 9:34 π.μ.

    ιπτάμενε
    τι να κάνω αδερφέ.
    Δεν μπορώ να λειτουργήσω χωρίς αίσθημα σ' αυτή την συνουσία